Ineens is daar een gevoel van intens geluk

Ineens is daar een gevoel van intens geluk

Zo lig je in bed en is het enige wat je denkt als je wakker wordt van de wekker.. laat me alsjeblieft nog even slapen.. nog even 10 minuten snoezen.. me nog even omdraaien en tegen die warme billen van mijn geliefde aankruipen..

Ik heb recent in een artikel gelezen dat je met Snoozen eigenlijk — Nee– zegt tegen de dag. Dat is misschien op het moment van uitstellen niet mijn intentie. Ik ben nog zo moe.. ik wil nog heel even blijven liggen. Oke ik ga er wel uit anders moet ik straks nog harder fietsen dan ik eigenlijk zin heb.

Deze week voelt als een gekke week. Het geeft een gevoel van intens geluk en tegelijkertijd van verdriet. Misschien een stukje gehechtheid, angst en misschien nog wel veel meer. 27 augustus zal ik mijn laatste Yoga les hier geven, waarna ik hier voor lange tijd niet meer zal zijn. Zoals je misschien allang al weet we gaan op reis.

''Yoga is the journey of the self, through the self, to the self'' - Bhagavad Gita -

De les is mijn moment van rust ookal ben ik druk in mijn hoofd, het is even een moment voor mezelf waarin me mezelf weer terug kan vinden. Alle drukte even opzij zetten en de gevoelens toe laten en zo te kunnen verwerken in de lessen die ik geef.

Observeren, voelen, toelaten, erkennen en loslaten.

Het leven is continue in beweging! Niets blijft ooit gelijk, alles is voortdurend aan verandering onderhevig dus ik zelf en jij ook.

Ik wil alle lieve yogi’ s bedanken die in mij te geloven en steeds terug te komen naar mijn lessen, ik zal jullie toch wel een beetje missen. Maar helemaal gedag ga ik niet zeggen, gezien ik niet weet waar mijn reis me heen zal brengen.

Liefs..!

5 Comments
 • Sherryl
  Posted at 06:49h, 12 March Reply

  Could you tell me what style are you utilizing on your web site?
  It looks great.

  • Samantha
   Posted at 17:03h, 13 March Reply

   Hey Sherryl thnx for your complement i use Bridge templates .. they have amazing content

   Greetings

   Samantha

 • Melissa
  Posted at 18:27h, 17 March Reply

  Hey there, simply wished to tell you how much I enjoyed your post.
  Keep up the excellent work!

  • Samantha yoga11
   Posted at 17:20h, 20 March Reply

   Hey Melissa 👌
   Thank you so much.. glad that you like it.. keep following there is coming more soon.. xx

 • Brigette
  Posted at 10:37h, 04 April Reply

  Hey, how’s it going? I would never ever have thought of
  this– such a refreshing angle!

Post A Comment