Bonjour France!

Bonjour France!

♪ En we gaan nog niet naar huis, nog lage niet nog lange niet ♪. We zien de zon opkomen aan het kiezelstrand van St Margarets Bay om de hoek van Dover waar we over ongeveer 2 uur (08.00) de boot zullen pakken om onze reis voort te zetten. Dover (UK) — > Duinkerk (FR).

Wat een heerlijke nacht. Ik heb echt zoo lekker geslapen. ”’Je kunt weer lachen” is het eerste wat Thomas tegen me zegt als hij wakker wordt. Ik voel me inderdaad een stukje beter dan gister. Op het eerste gezicht dan, ik heb nog geen aanstalte gedaan om maar enigins in actie te komen. De afgelopen 3 dagen is mijn beweegruimte erg beperkt geweest. Van het bed naar mijn Porta Potti, kromlopent van de kramp in mijn buik, over het grasveld met mijn roze nappy poepzakje naar de prullenbak en weer terug. Ik denk dat ik nog nooit zovaak naar dezelfde openbare prullenbak gelopen ben. Je begrijpt, ik was dus ziek en dan is de ruimte wel erg klein en voor de ander ruikt zijn leven ook niet zo rooskleurig 😉

Gelukkig heeft de zee me bespaard.

Je moet me wel even helpen liefje ” rechts rijden, links kijken, rotonde tegen de klok in” dit is raar. Zo snel gewend aan het links rijden. Uit de boxen van de auto zingt een mannen stem ”quatre vingt Croissant” toe. We zijn aangekomen in Viva la France. 70 – 100 – 100 -70 -100 de logische snelheden van de franse wegen die zich afwisselen op een afstand van nog geen 3 kilometer. Het land waar afstanden in minuten aangegeven wordt en de reclamewagens luid het laatste nieuws en de dingen die georganiseerd worden over de straat heen roepen, waar je op elke hoek van de straat een boulangerie kunt vinden en ze vers gebakken stokbroden verkopen. Pan au chocolat niet te vergeten.. er gaat in Frankrijk geen dag voorbij zonder chocoladecroissants..

De zon schijnt! Het is droog. Het geeft een soort gevoel van bevreiding of misschien wel thuiskomen. In je T-shirt in het zonnetje kunnen zitte is waar we al een tijd lang naar uit gekeken hebben.

Oke, dit is denk we de zoveelste keer dat we onvoorbereid op pad gaan en natuurlijk zijn we weer. voor de zoveelste keer helemaal natgepiest door de regen. Thomas wilde al bijna zijn regenpak ver achterin de bus stoppen, want we gaan naar Frankrijk en daar regent het natuurlijk noooooiiiitt….Reality hits again ;). Is het een druilerige dag en we besluiten om alleen even een foto te maken van het ooh zo mooie Mont Saint Michelle met de schapen op de voorgrond en dan de spullen te pakken om er heen te lopen.

Aahh we zijn al op de helft, het is niet zo ver meer , zullen we maar doorlopen. We paraderen tussen de schreewende —bleeeeeehhhh– schapen door over het kleiige grasveld wat momenteel nog droog is maar straks niet meer maar daar zijn we nog niet van op de hoogte 😉 dus je begrijpt wel dat we even een heel klein stukje terug in de tijd gegaan.

‘”Je kunt misschien beter je slippers uitdoen, de bagger spat allemaal op je benen en je broek waarop ik direct het antwoord krijg “heb je je hoofd wel eens gezien”. Opmerkingen die me soms al niet eens meer opvallen, gezien hij het heerlijk vind om mij de heel dag in de zeik te nemen. We lachen hard omdat meneer zijn verdiende loon al heen snel erna krijgt en bijna onderuitgaat bij elke stap die hij zet in de kleiige ondergrond.

5 Comments
 • płatne ankiety online
  Posted at 22:26h, 02 December

  Bardzo ciekawy artykuł. Dodałem go do ulubionych zakładek na pewno tu wroce.

 • Samantha yoga11
  Posted at 10:53h, 04 December

  Hey Ankiety love to see you around.. ✌️

 • paysafecard to bitcoin
  Posted at 08:54h, 05 December

  It’s actually a nice and useful piece of information.
  I am glad that you just shared this helpful information with us.
  Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

 • big tits
  Posted at 09:14h, 06 December

  A fascinating discussion is worth comment. There’s no doubt that that you ought to publish more about this
  topic, it might not be a taboo subject but typically people do not talk about these
  subjects. To the next! Best wishes!!

 • NormaBig
  Posted at 01:36h, 10 December

  Hello. I have checked your yoga11.com and i see you’ve got some
  duplicate content so probably it is the reason that you don’t rank high in google.

  But you can fix this issue fast. There is a tool that rewrites articles like human, just search in google:
  miftolo’s tools