MIR-Methode; Stimuleer je zelfhelend vermogen met je eigen handen ~ Samantha van IJselmuijden
454
post-template-default,single,single-post,postid-454,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
helende handen

MIR-Methode; Stimuleer je zelfhelend vermogen met je eigen handen

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, of misschien heeft het helemaal niets met wonderen te maken, maar met je eigen lichamelijke intelligentie. In de westerse drukke maatschappij, waar alles dicht op elkaar gebouwd wordt, elk stukje natuur omgetoverd tot woonwijk raken we steeds verder verwijderd van onze innerlijke natuur. We raken steeds meer verstrengelt in onze gedachten en laten ons beïnvloeden door factoren van buitenaf. Iedereen heeft een eigen natuurlijke blauwdruk waarin jou leven staat beschreven. De unieke energetische blauwdruk waarmee jij deze wereld in bent gekomen, voordat de wereld en alle lieve mensen zoals je ouders, vrienden, leraren etc. allerlei invloeden op je afvuurde en je gemaakt hebben tot wie jij nu bent. Het voelen, het weten, de connectie met de natuur, het zelf genezend vermogen en het weten van jouw levenspad. We worden met z’n alle steeds (jonger) ziek en de symptomen worden steeds heviger. Vaak hebben zelf vaak geen flauw geen idee waar dit door komt en wat het lichaam en het leven ons wil vertellen en zijn zelf niet meer in staat om onderzoek te doen naar de kern van het probleem.

Wat kan de MIR-Methode voor jou betekenen?

Aldus Mireille Mettes de oprichter van de MIR- Methode: MIR in de MIR-Methode staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. Door het toepassen van de stappen activeer je het zelfhelend vermogen van je lichaam, verdwijnen belemmerende overtuigingen en gedachten uit je hoofd verdwijnen en alle vastgezette dingen die jouw leven niet dienen zullen uit je hart oplossen en verdwijnen. Je wordt dan gereset. De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. Het is dus ook een zelfhulp Methode. Soms merk je dat je letterlijk vast zit in het leven. Je hebt geen idee meer welke keuze de best is. Door de energetische kracht van jouw eigen handen kun je alles weer laten stromen en jezelf een zelfhelende boost geven en jezelf verlossen uit die verstrengeling van niet dienende en negatieve patronen.

Hoe werkt de MIR-Methode?

Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Wat je verder nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden.

De 9 stappen van de MIR-Methode

1. Zuurgraad optimaliseren
2. Detox alle toxische belasting
3a. Vader loskoppelen
3b. Moeder loskoppelen
4. Meridianen zuiveren
5. Alle tekorten aanvullen
6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen
7. Basisbehoeften aanvullen
8. Chakra’s en Aura optimaliseren
9. Missie verduidelijken

Aldus Mireille: “Het is niet nodig dat je hier in gelooft. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre je merkt dat het werkt, verschilt per persoon. Na 4 maanden kan je pas echt evalueren wat de MIR-Methode voor je gedaan heeft.”

Begeleiding bij de MIR methode

Het kan ook zijn dat je ergens in het proces volledig vastloopt en of je krijgt lichamelijk of emotioneel reacties op het volgen van de 9 stappen. Dan is het raadzaam om contact op te nemen met 1 van de getrainde MIR- Methode therapeuten via de website van Mireille. Uitgebreide informatie en resultaten met de MIR-Methode zijn te vinden op de website van de MIR-Methode: www.mirmethode.nl

Laat een berichtje achter onder deze post en laat met weten wat je van dit bericht vind.

No Comments

Post A Comment